Effektiva dagar?

Har suttit på Kau i 2 heldagar nu o skrivit, ändrat, klippt och klistrat. Jag är ledsen och less. Jag vet dessutom (tack vare en mycket klok vän) vart min osäkerhet i skrivandet kommer ifrån. Det gör ont att bli sågad o jag bär med mig den här personens ord VARJE enskilt arbete sedan dess. :( Har en klump i magen, på söndag ska jag skicka in mitt arbete i så gott som klart skick till handledaren. Å innan dess skall någon utomstående läst det med något så när kritiska ögon.. :( Å faaaan...Lite ledsen i ögat på det faktiskt..Känns det hopplöst? Nej, det gör det inte. Har jag gått igenom värre saker än det här? Ja, det har jag och gör jag. Är det hela livet om det inte blir 100% bra? Ja och nej. Ja för att ALLA o den som vill kommer att kunna googla på mig o hitta skiten på nätet o det suger stenhårt. Nej för att det finns inget i hela världen som är hundra% bra. Nu ska jag sätta mig o skriva lite om Steinar Kvale.. En himla trevlig prick som kan allt om den kvalitativa forskningsintervjun... Tjoföljt!

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag är säker på att det kommer att gå bra ! Du har lagt ner dig så mycket och detta är ett arbete, självklart ett viktigt arbete men vi lär oss fortfarande. Inget arbete är perfekt, ingen bok, ingen människa.. Så släpp pressen och njut av att få fördjupa dig i något du själv har ett intresse för! Jag tror nog att de flesta av oss är oroliga och nervösa, jag är beredd på det men det viktigaste är att man själv är nöjd och känner att man gjort det man kunnat!



Du är duktig Sara! Jag tror att allt kommer att gå bra! Ingen av oss har något som är perfekt!!! Vi har gjort olika allihopa och sen på opponeringen är ju faktiskt en chans att få en tillfällighet att förbättra och utveckla arbetet så att det skall bli bättre!! :)



Kram Malin !

2010-10-14 @ 20:59:21
URL: http://lillirose.blogg.se/
Postat av: Jannike

Min erfarenhet av arbeten är att jag själv nog aldrig lämnat in ett arbete jag känt mig speciellt nöjd med. Ju fler ggr jag kollat o läst igenom desto sämre känns det. Men ofta har jag fått bra betyg ändå, MYCKET bättre än man kunnat tänka. Det är nog man själv som analyserar sönder allting. Det kommer gå jättebra för dig så mycket tid som du lagt ner på det. Det finns alltid nåt som man ska ändra på, men du har ju gjort grovjobbet nu! Lycka till!

2010-10-15 @ 10:02:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0