OROLIG

När jag hämtade min Flis på dagis idag så fick jag ett mindre trevligt besked av personalen. Min lilla söta tjej hade blivit biten av ett annat barn :(
Herregud, det är ett märke som hon heter duga och hon har verkligen ont på ryggen där bettmärket sitter. Man kan se ett tandavtryck om man kollar lite mer noggrannt. Jag försökte hålla huvudet kallt och ställa "rätt" frågor och bara vara lugn för Flis skull. Men jag var bara tvungen att ringa till mamma o berätta o fråga vad jag skulle göra. Tack mamma för alla lugnande ord, men jag är orolig så jag har ont i magen pga av detta.
Jag hörde när personalen pratade med den mamman som har "bitaren" och jag känner att det är utrett och inga hard feelings. Förmodligen har pojken fått en rejäl tillsägelse och förhoppningsvis tar familjen tag i det här och sen kan vi släppa det.
Men det enda som cirkulerar i huvudet på mig är ju faktiskt infektionsrisken.
100.000 tänk om och vad händer ifall och vad ska jag göra och hanterade jag det på ett bra sätt osv...Shit vad jobbigt.

Ikväll tog Flis o jag en cykeltur igen. Jag bara vägrar att sitta inne och hemma med henne och bara uggla. Nicke nyfiken i all ära, men herregud...njut av vädret.
Vi åkte till Flis gudföräldrar Lena och Mattias så Flis har hoppat studsmatta, åkt rutchkana, sparkat boll och klättrat upp i en koja med lite (en hel del)assistans av både gudfar och gudmor. Himla trevligt o ses. Vi tycker så mycket om er :)
Nu är det kvällen som gäller. Det var en tidig dag idag och en tidig dag imorgon, jag tror det får räcka..
hepp på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0