Svar på tal

Jag mailade en f.d handledare till mig idag på fm för att jag ville ha en motivering till mitt betyg i föregående kurs. För första gången sen jag träffade honom kunde han ge ett bra o rakt svar. Jag anser mig fortfarande vara värd ett VG, men ok. Jag förstår hur han menade och hur jag ska göra saker lite bättre till nästa skrivarbete. Jag accepterar mitt G (fast jag är värd ett VG) och vet att kunskapen jag bär med mig väger tyngre än ett betyg.

Idag har det varit begravning. Dagen har krävt sin förberedelse och jag är faktiskt tagen o rörd av alla känslor som spirat genom kroppen idag. Det är jobbigt med begravningar-det vet alla. Men känslan som infinner sig ett par timmar senare, när tårarna torkat och man har varvat ner...det är då luften går ur och man tappar andan. Jag är så trött i huvud och kropp efter denna dagen, det värker i hjärta och hjärna. Min varmaste tanke går till hennes anhöriga och familj.

Extremdåligt samvet för att lilla flisfis fick stanna så länge så dagis idag. Förlåt lilla vän. Vi har haft ett par mysiga timmar här hemma och bara en massa kvalitetstid. Mammis älskling...Vad skulle jag göra utan dig? Du är ljuset i mitt liv, glädjen i min vardag och min kärlek utan gränser. Finns inget som din mammi inte skulle göra för dig hjärtat mitt. Älskar dig *puss*

tack o slut för idag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0