Semesterrrrrr

Jamen jag fortsätter väl att toknjuta och göra det allra bästa av min semester. Med Flis givetsvis. Idag fick jag göra ngt som gjorde henne fullständigt grön av avund. Typ. Jag var på manikyr på Suzie Picant. Jag har inte vidare snygga naglar el händer så detta var skönt och välbehövligt. Flis ville också kan man säga.
Min lilla tjej älskar allt som har med skönhet att göra.
Nagellack, parfym, läppglans osv.. Min lilla skönhet<3 får prata lite mer med henne om att det faktiskt är det på insidan som räknas mest (läs allt!)

Vad har vi gjort mer? Hm.. tittat in på en loppis på kasernhöjden. Vet inte vad jag vill/önskar/ska ha, men ngt med loppis har verkligen öppnat mina ögon. Hittade inget.. el jo kanske.. En pedistal..En träfärgad som kanske kunde bli skitfin vit..el svart? Hm.. Får fundera lite på den. Har ju ett litet målarprojekt som jag ska ta tag i..snart.
Rensat en rabatt har jag också gjort. Svärmor säger att man kan klippa ner en väry smelly buske med lila blommor så det har jag gjort, å ja.. den kommer mest säkert igen inom snar framtid.
Tvättar gör jag.. snart är jag ikapp från helgen.

Flisen är hos lilla M o badar o leker. Ska joina henne om en liten stund o prata lite strunt med en go granne :) Ska bara vänta på sista maskinen för dagen ska bli färdig o hängas.
Yepp, jädrigt sugen på att baka bullar också.. men av ren princip vägrar jag göra det när solen äntligen skiner.
Det bästa med en liten bärbar dator är att man kan sitta ute i friska luften o skriva.. Love it. Love semester <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0