Flisens status

Var längesen jag gjorde en uppdatering kring Flisens välmående. Nästa vecka på fredag.. fredag den 13/7.. har smulis varit utan sina cellgifter i 2 månader. Värderna är "bra" och någolunda stabila.
"Precis som vi väntat oss, säger läkarna." Jomenvisst, jag är jättelycklig och glad över detta, men oron är inte att leka med.
Jag är lite extra försiktig med att vara för glad, för säker och för positiv. Man vet ju inte liksom.. risken för återfall finns ju ändå där.. Jag ska vara medveten som förälder, men inte sökande efter symptom. Hårfin linje måste jag säga.

Flis utsättningssymptom har varierat väldigt. Eksem på händer är ett o överkänslig hårbotten är en annan. Båda har vi fått ny medicin mot. Hennes humör är mer stabilt, hon har mer ork och större lust att leka. Aptiten, det beror på vad som serveras.. annars är hon samma lilla mygga som alltid.
Längtar efter skolan och kompisarna, framförallt M och W från förskolan som hon kommer gå i samma klass med på Hammarlunden.
Annars; jo just det.. dr Å höll på att ge mig en hjärtinfarkt i måndags när hon föreslog att vi skulle komma in var tredje vecka from nu.. NEEEEEJ!!! sa jag. 2 veckors intervall är ok, men inte tre..är inte riktigt där ännu..Ok, sa hon. Varannan vecka är ok! Puuuuust... jisses, inte skrämmas så där tack.

Kommentarer
Postat av: GT

Ja som sagt Iknow the feeling!!!/ KRAMIZ

2012-07-05 @ 12:02:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0