Gårdagen och dagens to do

Vi hade lite kräftkalas med farmor o farfar igår. Suveränt supergott måste jag säga, men det som verkligen plockade hem pluspoäng..jag bakade en tårta till efterrätt!! En PAVLOVATÅRTA. Yummi. Skitlätt och skitgott.
Det vart ganska så mycket tårta kvar så jag bjussade grannarna mitt mot på en bit tårta till kaffet :) Mucho uppskattat :)
Kvällen var kanonbra, dagen var kanonbra och hela helgen verkar gå i ett skönt avslappnat tecken. Like it.
 
Imorgon börjar jag jobba igen. YEJ!! JAg skryter gärna högt och ljudligt över mitt skolområde. Har det så bra.. trivs utan desslike och barnen.. jag har världens roligaste och bästa jobb. Semestern har varit toppen på alla sätt och vis och även om det är trevligt med sol och värme, så värdesätter jag ledigheten främst.
Så idag ska det packas ihop saker som ska med mig till jobbet och saker som ska med Flis till fritids.
Sommaren är inte slut, men ledigheten.. nu ser jag fram mot en inspirerande hösttermin med lite ny/gamla kollegor, ny avdelning, helt ny förskola och fantastiska barn och föräldrar :)
 
Flisen o jag avslutar ledigheten med flaggan i topp och i eftermiddag kl 16 ska vi vara på Mariebergsskogen med lilla M och hennes mamma P för att se Allsång med Sara Edwardsson :)
Men först.. sätta sig på cykeln och vara lite husvakt.. over and out darlings!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0