Big time chock!!!

Omg, vad i hela friden tänkte jag på egentligen? They are evil o fördömda. Vad? Vågen såklart. Var till ett ställe(offentligt ställe) idag där det fanns en våg, på en fräsch toa. Jag funderade lite på det. Ska jag, ska jag inte?? Optimisten i mig sa "jo men du har ju börjat löpa o PW.. Klart det har hänt ngt". Pessimisten i mig sa" Äsch va fan, för att se framtida resultat så MÅSTE du ha en utgångsvikt.." Så. Jag gjorde det. Blev chockad (på det mindre bra sättet ni vet) o ångrade genast att jag dels gick upp på vågen överhuvudtaget samt att jag moffade i mig en dubbeldajm efter att Flis o jag hade varit o handlat. Men ok, nu vet jag vad jag har o jobba med. Dags att inse fakta, fettet bränner inte sig själv. Pilleriller är bra, men motion o ändrade kostvanor is the shit. Brutalt uppvaknade idag. Jädrigt jobbigt. Men men. Nu jäklar ska det göras ngt åt det istället för att bara beklaga det.

Kommentarer
Postat av: GT

Men tänk på att du precis börjat !! Det händer snart saker på vågen:)))) Kram GT

2011-08-30 @ 15:47:13
Postat av: Evelina

Eller så slänger du ut vågen, stressen, pressen och det dåliga samvetet! Träna och ät nyttigt för att det är BRA för dig och SKÖNT. Men unna dig också god mat och ett glas vin för att vi faktiskt bara lever en gång och man måste få NJUTA!

2011-08-30 @ 18:58:00
URL: http://enlitenbitkaka.blogspot.com
Postat av: Annica J

Hihi du är så kul:)

2011-08-31 @ 21:04:05
Postat av: Diane

Du inspirerade mig till att göra samma sak och nu kommer jag nog att drömma mardrömmar i natt. Jösses amalia vad det kan skena iväg, men nu j*vlar måste det bort!!

2011-08-31 @ 22:49:21
URL: http://ladydiskapar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0