skriver o skriver o skriver lite till

Jag är inte klar, fast jag har med allt som jag vill ha med i uppsatsen tror jag alla fall. Jag vet att det är saker o justera. Meningsuppbyggnader, formlia o annat dret.. Ja, dret.. Är så less på detta nu. Jag är nervös som bara tusan för att lämna in ett första utkast.. TÄNK OM frågorna buntar ihop sig i skallen o oron smyger sig på. Tänk om jag missuppfattat hela grejen? Tack o Lov så har världens bästa Anna lovat att hjälpa mig med formaliabiten. Tusen tack o bock <3 Så egentligen är det väl inget direkt o vänta på då eller?? En kanske skulle ta o skicka in den så har man en chans att förändra det som ser helt galet ut. Om 3 månader är min KAU.tid slut. 3½ års slit leder mot slutet o snart är jag klar.. Vad ska man göra sen då? Äsch. det tar vi då. Nu måste X:et bli klart.

Kommentarer
Postat av: Jannike

Hej, spännande med en ny blogg o läsa, har ganska nyss hittat hit o jag måste ju lämna ett avtryck så du vet vem som läser ;)

Vad otroligt söt hon är din lilla tjej, och vad härligt att det börjar närma sig slutet på sjukdomen... håller alla tummar för er!!!



Lite otäckt att vara klar snart, men tänk så skönt att slippa ångest över arbeten som ska vara klara. Men man får väl njuta av att man åtminstone kan lägga upp mkt av tiden som man vill! Jag har iaf redan ångest över att jag "bara" e mammaledig till april :)

Kramar till er!

2010-10-06 @ 16:18:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0