Finfin fm

Efter morgon är det fm. Jag var tvungen att lägga mig en stund mellan 9.15 (när H gick upp) till 10.00. Helt slut i kolan, så jag unnade mig lite vila. Flis o jag tog en dusch o sen bar det in till stan. Det är mycket på Flis behöver ha listan nu, men jag betar av dem en efter en. Idag köpte jag nya gummistövlar till henne. 49 kr alla tiders. TACK SKOPUNKTEN! Köpte även play´doh lera. Det är kul o jag tänkte att lär jag smulis hur man degar ordentligt så kanske det inte är lika lockande att stoppa den i munnen. Annars vart det inte så mycket mer..el jo en fika. Flis har insett att denna ljuvliga konstform är underbart o trevlig så vi myser o unnar oss lite extra en go lördag som denna. Skönt väder idag. Runt 15 grader varmt så jag har en tvätt som håller på att bli torr ute på tvättlinan. Mycket tvätt blir det. Har inte hunnit med värst mycket denna vecka som det varit vfu, men huset står ju kvar o väntar så snällt. Idag när Flis o jag kom hem från stan så hörde jag H hade dammsugaren framme! Han blängde surt på mig genom tvättstugefönstret som om det bara var min uppg att dammsuga/tvätta/laga mat/handla mat/sköta all lämning o hämtning på dagis osv. Nej, just nu är det inte bra, men att sura över att man måste dammsuga? Va fan, kom igen...bättre kan du.

Kommentarer
Postat av: Natalie B

svar: tack! hehe ja det kanske jag borde göra..han är nog rätt bra på vegetarisk mat dessutom för han berättade att hans ex var vegetarian.



Nu börjar skolan snart igen! och jag tycker bara det är bra, för tyvärr så är jag inte nöjd med min handledare denna gången heller..hon har inte gett mig någon som helst handledning och har verkligen inte tid med det..så ska försöka byta handledare till nästa period..v.43.

Kul att du trivs med din!



KRAM

2008-09-20 @ 15:12:26
URL: http://natalieb.blogg.se/
Postat av: mamma

har du stt framsidan på NWT?

ylvas gamla hus, eller?

flis bättre från snuvan? kram

2008-09-21 @ 08:44:46
Postat av: mamma

har du stt framsidan på NWT?

ylvas gamla hus, eller?

flis bättre från snuvan? kram

2008-09-21 @ 08:45:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0