Lite löst

Ok, kreativiteten att skriva ngt skoj har för tillfället mojnat lite. PRatade med Evelina i tel tidigare ikväll o vi funderade på hur i hela friden vi ska orka jobba med detta fantastiska yrke 5 dagar i veckan- jag är som en urvriden disktrasa när jag kommer hem efter alla intryck och upplevelser under dagen. Jag har så kul, mycket energi och känner mig till 100% toknöjd med detta yrkedvalet. Men tröttheten kanske lägger sig eller rättar till sig till... mera energi? hehehe nja. mer energi= mera motion = träningsvärk= negativa känslor. Itne bra att ha ont heller.

Träffade min lilla gullunge på gården idag. Konstigt o se mammi där tror jag, men Flis dagispersonal är så bra o ser henne när jag behöver gå. Jag är så trygg med personalen. Helt fantasiska. Klara förebilder i mitt studerande.

Hittat en kul hemsida genom en personal på gryningen... www.alvashus.se
Kolla in o bara fylls av allt den romantiska inredningsstilen.

Notis.. måste köpa nytt lypsyl. Hade 2 nu inget. Liten Flis har käkat upp om. Jo, det är sant. Ett lite skimmrande rosa o ett läppbalsam. Nice när det kommer ut igen. En pärlemorbajs liksom hihihi.
Imorogn slutar jag tidigt. Funderar på att packa en mellis, hämta Flis på dagis o åka till mariebergsskogen o kolla på djuren. Hoppas på skönt väder så vi kan sitta ute o mysa. Mammis o Flis kvalitetstid.
Snart 20.30. Magen har ballat ur efter denna vecka tyvärr..trots tabletter o min mjölk. Det suger, det gör så jä**a ont o bara nyper i hela magen.
ORkar inte äta mer ikväll, blir en tidig kväll tror jag o försöka sova bort skiten.
Vägadags imorgonbitti. Shit, det kan ju inte gå bra alltså.. Men det tar vi imorgon. ORkar inte engagera mig i det idag.

Sov gott med er folket i verkligheten...hepp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0