Ägglunken

JAg o flis klädde på oss ordentligt med kläder o åkte till Kilenegården o skulle testa ägglunken idag. Tipspromenad med så många rätt du har, så många ägg får du. 12 frågor om lite allt möjligt, inget kanske direkt superaktuellt men lurigt lurigt. Jag fick 9 rätt av 12 möjliga!! 9 ägg med hem i en lite påse *S*.
Flis o jag stannade kvar en stund så hon fick vara ute o må lite gott en söndagsfm. Vi grävde o busade med hink o spade. Träffade i särklass den STÖRSTA hund jag någonsin sett, en mastiff tror jag det heter. 95 kg bjässe som heter Bamse. Lite orolig var jag när flis sa att hon ville klappa...Hallå..han kan sluka mammis hel, flis är ju bara en lite bit som fastnar i tänderna...Men ok, hon gillar hundar, hunden i fråga är barnkär. Men sweet jesus vad stor han blev när han ställde sig upp. My god! Det gick ju bra o tom jag klappade lite där det inte fanns så mycket dräggel.
Sjukt häftig hund. Sen kom det två små minihundar (Paris Hilton vovve) med kläder på sig. Det tyckte flis var konstigt. Kissekatten klänning, sa hon o pekade när de gick förbi. Tror ni husse o matte vart glada då? Tror ni att mammis fick "det onda ögat"? Eh.. japp! Hejja Flis!
Kunde inte bli bättre.
Nu ska jag tentaplugga lite grann. Känner ingen oro riktigt än, inte förra gången heller visserligen. Men jag är så trött, det beror förmodligen på att jag vinade lite igår o att min förkylning inte ger med sig. Halsen är som ett sandpapper :( Har provat sjunga lite. Men nej, det låter ju verkligen inte INTE bra. Är ingen Perelli, men bättre än som jag låter nu är det faktiskt i vanilga fall. Kaffetime. Måste piggna till lite.
Imorgon smäller det med dieten. Massor av frukt, grönsaker minus pasta ( inte till
100% men ändå) potatis osv. Nu är det slimfit tänk som gäller o LÅÅÅÅÅÅNG promenader med Flis. Kanske ska gå o hämta henne ngn dag?
Hepp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0