4 generationer

Idag har jag, flis och morfar varit o hälsat på min farfar. Farfar John som han heter bor i stan (Karlstad då alltså) och det är jättepinsamt hur sällan man åker dit. Vi var 4 generationer där då samtidigt. Det är häftigt, även om FLis tycker han ser lite scary ut så är han så med och tycker så mycket om oss. Det syns i hans ögon. Han hör dåligt o ser dåligt,men minnet sviker honom sällan. Det är skönt för oss som hälsar på honom. Han vet så väl vilka vi är och även om vi inte får stanna så värst länge så känns det som om att man gjorde tillvaron en uns bättre just precis då.
Min farfar...

Har varit ute o promenerat med Flis nu, jag känner mig helt matt o flåsade mest efter vägen.. När ska man bli en liten gnutta bättre måntro?

Sara-dieten har tagit en brejk som ni vet. Usch vilken toksämst karaktär jag har när det finns lösgodis o kakor hemma :(
Imorgon är det absolut smärtgräns. Jag tycker det inte ens är gott längre med godis o choklad, utan äter bara för att det finns..Nyttovecka inledes imorgon med fokus på att se pigg o fräsch ut på lördag nästa vecka.
Ska passa på o slänga i en maskin tror jag o plocka undan lite som vanligt... Konstigt att tvättberget o ren tvättberget aldrig tycks försvinna. Hm..
hepp

Kommentarer
Postat av: Victoria

Ha en trevlig dag! 8)

2008-03-23 @ 13:51:38
URL: http://fameislessthaninfamy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0