totaly forgot

Helt ur funktion igår..Min hjärna alltså.
Jag hade en bra dag igår. Opponeringen gick överförväntan så bra! Tack Jon, Sofia o Linda för de fina orden :)Jag suger åt mig som en svamp av det ni sa.
Linda frågade om vi skulle ta en promenad på Kilene igår. Ingen mil sa jag..jag fixar liksom inte det. Har ju varit lite skruttig ett tag så..(URSÄKT!) men hallå..gå en MIL eller? Nja...vete faeen jag..
Så, 5 km är bättre än inget. Saken är den att jag har HÖRT att det finns mycket ORM!!! på kilenegården. Jag gillar inte ormar, men det är inte lika illa som grodor. Trodde jag alla fall.
Nu visar det sig att jag gillar verkligen INTE ormar heller o igår såg Linda o jag 2 st på vår promenad. HUGA!!!
Lite ironiskt dock, där går vi o pratar om orm (att det inte är såå farligt ändå, det finns ju saker som är värre) och så bara så där så slänger sig Linda på mig o skriker till. Jag skriker också. För säkerhetens skull, jojjomensan..där låg det en slemmig sak vid vägkanten..usch. ORM..Herregud!

Dagens adrenalinkick nr 1. Japp, pulsen rusar till 200 typ o vi småspringer en bit så ormen inte ska hinna ikapp oss.
Vi fortsätter vår promenad (lite mer varsamma o vi går verkligen mitt i spåret) o vad händer en si så där 15 min senare..en ORM till. 2 orm på samma dag samma timme o under samma promenad. Jag kan tillägga att jag inte sett en orm i det fria så att säga på flera år. Nu 2 nästan samtidigr. Stor chock för mig (o Linda visar det sig).
Den ormen är en huggorm. Inte bra. Nästan mitt på spåret låg den där o solade sig...Fy faaaaan. Vi skriker 1 gång till i ca 30 sek. Högt o gällt, riktigt tjejigt. Vi hoppar åt sidan o för en sekund kan jag lova att jag tänkte vända o gå åt andra hållet då det slår mig att det ligger faktiskt en orm åt andra hållet med..HJÄLP fast i ormskogen!!!
Så, vad göra?
Vi tittar på varandra o Linda säger att vi springer på 3. 1,2...3 o gissa om vi rusade. När man tänker lite i efterhand så skulle jag lätt kunna ha tagit ett trestegshopp på typ 18 meter bara för adrenalinets skull.
Ormen var slö (som TUR var) o reagerade inte när damerna klampade förbi med tunga livrädda steg. Frågan är bara..var vi eller ormen räddast?
Jag säger vi.
Efter denna dagen vart jag väldigt kringkring. Glömde totalt bort att kika på datorn igår så därför inget bloggande under gårdagen. Totaly forgot liksom. Hade bara orm på näthinnan o var helt övertygad om att jag skulle drömma om den under natten. Gjorde inte det.Tack o lov.

Nu ska jag göra lite komplementering av min observationsstuide.
Rock on!

Kommentarer
Postat av: Natalie B

Hej Sara!! hehe vad kul att du hittat min blogg :)
Tack för komplimangerna!!som mest har jag haft runt 2000 besökare om dagen *skryt,skryt* :) Opponeringen gick jättebra..och är nöjd med mitt arbete..var bara några pyttesmå saker att ändra..hur gick det för dig? Usch och jag är inte klar med mitt litteraturarbete än..men har satt fredag som deadline för mig själv :) Är du klar? Ha en bra sommar du med! kram

2008-06-04 @ 18:40:44
URL: http://natalieb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0