Överambitiös?

Vet inte ens om det stavas så...men jag fick höra att jag var det ikväll.
Vi hade dagisavslutning o picnic med Gryningen/Kulingen. Jag hade bjudit med farmor,farfar, morfar och Christine. Det jag hade gjort iordning var; pastasallad med kyckling med dressing, fixat jordgubbar, vindruvor och melon som tilltugg. Det fanns även lite caramel brownies o en 2 lit bubbelvatten. Det fanns även lite annat i min korg tex servetter, muggar, papptallrikar, bestick osv.
Farmor hade fixat kaffe o en paj(med såååås...mums)
Jag hade fixat o grejat många timmar o vad händer? Inte ett tack från min sambo...åh nej då. Tacksamhet är farligt o hemskt så det finns inget värre.
Men hallå, att kalla mig överambitiös är väl att ta i. Jag säger bara; SKIT NER DIG O GÖR ALLT SJÄLV NÄSTA GÅNG DÅ Leif!!! (inget ont om "leifar" generellt sett, men en leif är en smart-as/besserwisser typ som inte ligger högt på listan.)

Å då ska ni få veta att det blir andra ljud i koskällan. Ibland kan killar/män vara riktiga DRETHÖGAR!!! Grrr. Aldrig blir det bra.

Picnicen var helt suverän. Strålande solsken och glada ungar. Personalen är bara bäst o även om det blev en liten grej med paketen...så ordnande det upp sig. Barnen sjöng och showade o var så otroligt duktiga. Detta avslut blev pricken över i över denna dagen. Lilla flis..dagistjej o sångfågel :)

Imorgon ska vi åka till sagolika sunne. Eller Lysvik rättare sagt, mitt ut i ingenstans o trots att vi har varit ett par i 5 år så hittar jag liksom inte dit. Vi åker o blir borta hela dagen. Härligt o träffa H´s mormor o morbror. Så klockrent lugna.. en finfin dag för oss alla.
over and out, Vi ses när vi ses o hörs när vi hörs.
S

Kommentarer
Postat av: Gumma

Åhh va bra att allt gick bra på avslutningen idag.. Lilla pluttan..du är en riktig stjärna stumpan =) Näää dessa Sambos vi har gumma.. Att ni aldig kan vara tacksamma...!! Har en som är jäkligt billig där hemma eller rättare sagt 2. Vi får prata på telefon under helgen gumma!! Älskar dig,ha en bra dag imorgon! PUSS & LOVE

2008-06-05 @ 22:22:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0