imorgon-family fun

Eller ja, 2 av 3 ska till Ikea o dels fönstershoppa (hur man nu gör det där?) och dels förhoppningsvis hitta lite nytt. Flis ska vara hos farmor under dagen ett par timmar så vi hinner uträtta lite ärenden. Flis är kul o ha med i affärer, när hon är nöjd med att vara placerad i en vagn alltså. Inte så kul när hon springer åt motsatt håll o vill annat än det vi ska göra.
Sötis.
Vill hinna kolla lite dator också. Blir inget köp imorgon tror jag, men jag kanske kan bli lite klokare.

Josefin, Jonas o Ella har varit här idag o droppat av lite grejor vi inte fick med oss på nyår. Flis o Ella busar som bara den o springer efter varandra. Måste säga att Flis är snäll o go mot Ella. Hon ser att hon är mindre o tar det lite lugnt med henne. Pluttan...

Saradieten sucks. Ja, jag har syndat. REJÄLT. Finns ingen ursäkt o nu jä-ar ska det skärpas till. Måndag morgon, då gäller det. Vet ju att jag fixar det, har ju gjort det tidigare.

Ikväll åker dom flesta tomtar bort. Det tycker inte FLis är kul. Hon älskar dessa röda varelser o vill inte att dom ska försvinna. Får ta lite pö om pö.
Måste tänka på lillan också.

Hallen är nästan renoveringsmässigt klar. Fogdags imorgon o sen ska det bara upp lite grejer på väggarna också. Såååå snyggt o fulbården är ett minne blott!
Nu ska jag dricka lite kaffe o ta en smörgås o bara njuta av min ledighet en stund till..
kram

Kommentarer
Postat av: josefin

Det var så mysigt att vara hos er idag.. har saknat o bara "hänga" med er gummor. Dom är för söta våra små pärlor... krams

2008-01-03 @ 20:14:58
URL: http://josefinewedin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0