december igår januari idag

Det är alltid lite speciellt att från att 12.e månaden har gått så blir det ett nytt år. Börja om från början liksom, en ny chans till vad? Jag skulle vilja säga ett nytt år med nya möjligheter.
Tack gums för en fin kväll med god mat igår. Kanon.
Lite speciell blandning av folk var det ju, men trevligt och gemytligt alla gånger. Bomberna smällde kring husknuten och barnen var oroliga, men jätteduktiga ändå.

Det är den 1/1 2008 idag alltså nystart för Saradieten! Japp, var så säkra. Är så less på allt vad sött, salt, choklad m.m heter. Inte kakor förstås, men jag är ju inte riktigt klok när det gäller sånt.
Det är ju inte nyårsllöfte i den meningen, mer ett krav på välmående och hälsa.
Några andra löften? Tror faktiskt inte det. Ska kämpa på i skolan med allt vad det innebär, laga bra mat (som vanligt) åt min familj, ge Flis en forsatt stimulerad fritid. Kanske hitta en hobby som ger lite egentid? mja.. vi får se.

Tänkte häromdagen att ett mål för 2008 kunde vara att jag ska till Friskis och svettis o träna. Först tänkte jag lite väl optimistiskt o funderade på att köpa ett årskort. Dyrt o bortkastade pengar för min del. Sen tänkte jag ett typ 6 månaders kort gym o gympa. Mja, nej kort o gott. Sen en snilleblixt, jag köper ett 10-kort o kämpar på månad för månad och köper nytt kort varje månad med en amitiös tanke att träna 10 ggr/månad. Jag menar vaddå, det borde jag väl fixa eller? det är pinsamt att erkänna, men inte ens det kommer jag hinna med. Så om jag köper ett 10 kort så kanske jag kan dra iväg mig själv till ett träningspass 1 gång i månaden under året. Bra idé tycker jag.
Jag vet att ett år är 12 månader, ni som verkligen känner mig vet att det är som upplagt för att jag kommer att tröttna en månad eller två, så köper jag ett 10-kort är jag gaderad. Nice, nu ska jag få tummen ur o bara köpa ett också. Någon som vill med?

Nu ska jag ta tag i mitt lilla hus. Flis sover sött i vagen (sliten idag, jobbigt o underhålla på festen igår...) och jag ska greja lite. Inte ett dugg bakis o mår toppen! Dessa laktostabletterna jag tar är ju som guld för mig, jag mår så bra om jag bara sköter mig. Henrik ligger på soffan (lite bakis, men han tog Flis imorse så jag fick sova en stund tack tusse...)han har faktiskt varit ute o promenerat med Flis nu så hon somnade. Har världens goaste lilla familj, ville bara säga det.
Ett gott o önskan om ett välmående år för oss alla.
kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0