gott o blandat

Har en liten fundering. Varför kommer alltid ett massivt sötsug på typ dag 2?
Jag är jättesugen på ngt sött eller ja egentligen vad som helst om jag ska vara ärlig.
Det är jobbigt som fasen, jag menar hur mycket frukt orkar en människa äta egentligen??
Motionen är väl sisådär. Det ligger inte högt på att göra listan så helt ärligt blir det inte av. Idag var det helt fantastiskt väder när jag hämtade Flis så det vart mat på en gång när vi kom hem och sen fram med cykeln för en liten friskus tur. Flis älskar att cykla med mig. Aldrig ser jag henne så lugn och njuta så mycket som när hon sitter bakom mig. Jag ser henne såklart inte när vi cyklar, men hon lyser upp o skiner som en sol när jag frågar om vi ska cykla en sväng. Hon sitter o smånynnar o kollar in omgivningen. Lilla pluttan.

En intressant föreläsning idag om forskningsmetoder. Det låter astrist, men hon som hade det är en inspiratör och ledstjärna. Skitduktig!

Lovisa...Helt ok att göra det du frågade mig om :)
Nu ska jag snart hoppa in i duschen o ta en tidig kväll.

Jag var lite kreativ tidigare idag. Fram med symaskinen o lite rött tyg med vita flodhästar (från ikea) och klura på vad man kan göra för att organisera lite leksaker. Klossar tex det finns en oändlig massa av dom och de ligger absolut inte där de borde. Jag sydde en liknande gymnastiksäck/påse och drog ett band genom längst upp så man kan dra igen och hänga upp påsen med klossarna när man är färdig. Den blev kanonbra. Flis tyckte den var häftig och fin. Nästa projekt blir något liknande för all du´plo som hon har. Det finns en speciell låda för det men hur sannolikt är det att bitarna ligger där i?
Det är kul o sy, ska göra lite mer myskuddar osv till henne så småningom.
o inte att glömma.. lillplutten Oliwer har namnsdag idag. Grattis hjärtat! NU är de kvällen.
hepp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0