tenta time

Imrogn är det dags för den allra första tentan på Universitetet någonsin. Närmsta i tentaväg innan detta är certifieringen från Kroppsterapiskolan.
Då var jag fruktansvärt nervös. Nu.. not so much. Har lite frågeställningar i huvudet bara, tänk om mina svar är totalt helt kokkodillo? oj, vad gör jag då? Kommer ut från tentan imorgon kanske supernöjd (vem vet) o har svarat på det mesta. Så får man tillbaks det o mina svar är helt tokfel.
fasen vad snopen jag skulle bli då.
Jag är en positiv person, det löser sig nog *S*

Inatt har Flis hostat o hostat.. stackars liten. Jag VÄGRADE gå upp inatt, så därför är sambo skitsur idag. Kul liv här på Kärrängsvägen. Så skönt att Flis faktiskt brukar sova hela nätter, bara ibland det blir så här...Inge kul o gå runt o vara sura.
Jag har varit riktigt pluggig idag, men det känns ändå som en stor lättnad att jag faktiskt började läsa för 2 veckor sedan. Lite om dagen har nog gjort sitt. Tänk om jag hade haft denna motivationen under högstadiet eller gymn=?
Jag har ju ändå ett rättså logiskt tänkande har jag märkt o det känns som att jag kankse uppfattas som en liten smartis kankse? Inte godisgo nu alltså, utan lite bright!

Var med om ett udda fenomen idag. 2 brevlådor som var helt smockfulla. Skojar inte, jag fick lirka i mina julkort. Har verkligen försökt att få med så många som möjligt, men till alla er andra önskar hela vår liila familj GOD JUL!!!!

Det är renoveringsdags igen är hemma, gode gud. Äntligen ryker den vansinnigt fula bården i hallen ner. Den ljusblå bröstpanelen o spikhål. Härligt med en driftig o händig karl.
Det går undan här hemma. Lagom till vi är klara så vill säkerligen sambo flytta o bygga eget, jag tackar inte nej, men med vilka pengar då? SaraStudent är ju inte tokrik kanske... Blir sen när jag är privatanställd nanny med superlön hos ngn rikemansfamilj på öa. Jepp. Eller så är det en supervinst på trisslotten (kassörskan på Coop lurade på mig en) jag köpte förrut. Ah.. 50,000 extra i månaden i 25 år eller liknande..*vill ha*
Må så gott 3 advent.
S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0