nada nice

Vilken dag. Jisses alltså. Den började 05,30 av att flis ville ha välling (hon ropar alltså fåååå välling). Jag får gå upp eftersom H glömt bort o vägrar erkänna att jag har varit uppe natten innan också (vi försöker köra varannan natt, men jag är faktiskt uppe mer ofta än han.)
Jag ger Flis välling o lägger tillbaks henne i sängen. Hon vill icke sova mer o tycker att det är morgon fast det är bläcksvart ute. Mammi blir lätt (eller rätttså mycket faktiskt) frusterad o inser snart att det är dags för mig att masa mig upp, INGEN ANNAN GÖR JU DET så vad är alternativet?
Kl är nu ca 05,45. Ingen normal människa går upp så tidigt en lördagsmorgon :( (jobb m.m. räknas inte in här.)

Jag är sur o grinig resten av dagen. Inte på lilla flis utan på sambo.
Hade planerat en tur till Juniorhouse i Forshaga. Bra affär, lite dyrt men några plagg blev det allt ändå.
Flis skittrött redan kl 11.. nice. Bara o köpa med mat hem o sen lägga pluttan i vagnen.
Pluttan sov 2½ timme. Hon var riktigt tröttis. Hon var tröttis resten av dagen tack vare denna tidiga morgon.. :(
Jag=sktitrött!! Jag =arg, grinig, sur o retlig. Jag behöver också få sömn...

En em fika hos Linda, Christian, Ludvig o Leah som var kanonmysig. Vilka söta goa barn. Ludvig är 3½ o Leah 4 månader. Middag hos farmor o farfar. Lilla Flis höll på o somna i tallriken. Jag likaså.
20,30.. Äntligen hemma.. Flis slocknar på en gång.. Jag kurar ihop i soffan o inser att här kommer jag somna om jag ligger kvar. Går o lägger mig istället.
Jag har tenta på måndag, förunderligt nog är jag inte nervös än. Inte direkt orolig eller ängslig heller som jag brukar vara. När slår det till månne? I tentasalen? jag kanske är för trött för att oroa mig? Hundra tankar o funderingar snurrar ihuvudet, men en sak är säker. Jag går in med inställningen att jag kommer klara tentan, det går förmodligen lite bättre utav bara den lilla tanken...
Nu=snipp snapp trut så är dagen ÄNTLIGEN slut *krama*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0