senaste nytt i min värld

* Min barndomskamrat S och hennes M har fått tillökning i familjen. Som denna lilla underbara varelse är efterlängtad och älskad <3 Stort grattis och välkommen till världen lilla pyre <3
 
* Jag var ute och sprang igår. Pratade med min goda vän P och vi skulle egentligen gett oss ut för att kämpa oss igenom 5 km på Kilene med stavar. Hon hann inte, men jag var riktigt pepp så på med löparbrallan och funktionst-shirt o ge sig ut. Känsla: Jag ska fan orka 2.5 km. Känsla efter drygt 1 km, sweeetlordheergudjagkommerflåsaihjälmig. Känsla efter att jag kommit i mål: Åh.my.god. (flååååååås)
MEN, jag sprang. JAG!?!?!? All the way baby, även om det inte var i ngt särskilt högt tempo så tog jag mig igenom banan alla fall, Sjukt stolt över min prestation!
 
* Lchf. Säga vad man vill om detta, för mig är det en helt ny värld. Mage och midjemått har minskat, jag har inga känningar av IBS och jag som är laktosintolerant kan äta ost igen.. OST!!!
Jag äter ju liiiite kolhydrater, men det fungerar för mig alla fall. Vågen.. well.. helt ärligt så har jag inte vågat ställa mig på den än. Fick ju en våg av fina grannen, snart så vågar jag.. men inte riktigt än.
 
* Jobb. Som vanligt. Love it!! (Jag har tom gått en fortbildning om ipad i förskolan..JAG liksom..och det är sjukt skoj, tokinspirerad!!)
 
* Flis och skolan. Hur bra som helst. Flis har ett fantastiskt lärarlag omkring sig. Paletten is the thing!
Hammarlunden, ja..jag är mucho imponerad!
 
*Flis och hälsostatus. Hon har de 2 senaste dagarna varit märkbart sliten i skolan och på fritids. Värderna var ok och hon fick tummen upp av dr Å igår, men allmäntillståndet igår gjorde att jag beslutade om att hon skulle få en hemmadag idag för att mota bort det som kanske är på g.
Idag är hon trött, sliten och varm. Mycket bra beslut att bestämma om en vabbdag redan igår för dagen idag alltså. Det är ju så att jag och H har lärt oss att se på Flis allmäntillstånd istället för tempsiffror. Litar på min magkänsla när det gäller henne, det brukar aldrig slå fel.
 
* Det är höst, det börjar bli fantastiskt vackert ute. Älskar hösten med mörka kvällar och tända ljus.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0