å idag då..

Har egentligen massor som jag vill ta med Flis på. Här kommer anledninge till varför jag inte gör det. Igår var vi till M-skogen. ÄLSKAR M.skogen med allt som den har att erbjuda. Igår fick Flisen fota djuren själv dessutom, gissa om det stod högt i kurs :) Vi klappade små små småååå kaninungar. 5 veckor gamla (o gissa om jag vart kaninissjuk.. ) Vill ha... MEN, ByggareBob är pälsdjursallergiker. I alla fall. Vi tog en sväng i parken, lekte lite vid linbanan o rutchkanan. Gick ner mot Naturrum för att käka lunch. Då de slutat med min favvosoppa :( så hoppade jag över maten. Finns inte så mkt annat jag kan äta tyvärr. Flis ville först ha plättar, men ångrade sig o tog en macka för 35 kr ( å petade bort ost, sallad o grönsaker..dyyyr macka alltså). När vi sitter där i godan ro, jag dricker kaffe o Flisen smaskar på så kommer det in en mormor/farmor på Naturrum o tar bordet brevid oss. Med sig har hon en liten kille, högst 3 år gammal typ. Nu till det som satte mitt kaffe i halsen. UNGEN VAR HELT PRICKIG I ANSIKTET..Jag tittar på dom o frågar mormor/farmor följande "ursäkta, får jag vara fräck o fråga..har han vattkoppor?" Hon säger" Ja, men kopporna är borta o nästan helt läkta.." Jag säger: " Nej, de är inte läkta, skorporna blir mörkröda, hans blemmor är väldigt ljusröda.." Jag samlar ihop våra grejor o går ut o fikar på "altanen" vid vattnet. Hon säger: "Kör jag bort er nu?" Jag svarar: "Ja, faktiskt så gör du det" Detta mina vänner o ytliga bekanta.. detta är anledningen till att jag inte VÅGAR ta med Flis ut just nu. Jävla vattkoppsdret som verkar finnas överallt...Hur kul kännns det då att det är strålande vackert väder ute.. jag vill uuuuuuut!! Prickstatus: noll.. (tack o lov)

Kommentarer
Postat av: moster

Vad i hela helvete skriver du? Är inte folk kloka? Vattenkopper kan ju vara dödligt för vem som helst. Inte bara Flisan ju.....Jösses vad respektlöst. Hoppas att ni klarar er. Kram på er

2011-06-28 @ 09:28:17
Postat av: Fiffi

Ja det finns folk till allting. Ibland undrar man hur vissa tänker, och vad de tänker med. Hoppas verkligen att det går bra och att inte Flis får några koppor.



Svar på din fråga: Jo vi ska sälja huset och förhoppningsvis flytta tillbaka till Hammarö/Skoghall inom en snar framtid. Känner att vi behöver komma närmare släkt och vänner. Dels pga mig och hur jag mår och dels för att vi inte trivs här längre.



Kram på er och njut av solen.

2011-06-28 @ 09:32:55
URL: http://karlssonheladagen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0