Hotell gyllene (kn)Orren, galen shopping o happy feeling <3

Så har Flisen varit på sin första bio. Hotell Gyllene (Kn)Orren. Ni vet den där som var adventskalender förra året? Nu som långfilm, med en ursöt liten minigris i huvudrollen. Betyg.. Lite för mkt vuxenhumor, men ok... av 10 möjliga så får filmen alla fall 6+.. kanske svag 7:a. Flis höjdpunkt under bion måste vara.. POPCORN! Det slår aldrig fel. Halva lådan var borta innan filmen ens börjat. :) Vi har shoppat idag. Flis är svår med kläder. Det är inte allt som passar i smak o tycke. Det här vart det i dagens inköp till FLis. Hos bästa JOSSE: fodrade gummistövlar+ basketskor (vår/sommnar). Kappahl: 2 tröjor o 1 par byxor. H&M: ett par byxor. Lindex: 1 klänning/tunika, 1 par jeansleggings, en fjärlilsskjorta o en ljusgrå långärmad tröja med en fin färgglad fjäril. Inköp till mig: en rosa scarf med dödskallar på..Så sjukt söt. Mat på donalds, bio (som är asdyrt), popcorn, dricka o lite godis (ja, det hör liksom till när man väl är på bio). Sa jag att jag hade fått lite lön eller?? Å Flis växer så det knakar.. kläder måste ju ungen ha. NU: liiiiite ruinerad, men trötta o glada. Flis är världens coolaste när hon står i provhutten btw. Hon shakar loss totalt.. Kläderna MÅSTE bara funka o dansa i liksom. Jag ska unna mig ngt mer jag med.. Fast jag tror minsann att jag tar en egen tur till Bergvik ngn annan dag o fixar det. Som sagt.. trött men lycklig. Pengar gör dig inte gladare eller lyckligare. Du kan inte köpa lycka BLABLABLA... det är menat för dom som har ett jävla överflöd av det. JAG NJUTER SOM FAN AV ATT KUNNA SPENDERA LIIIITE EXTRA EN DAG SOM DENNA!

Kommentarer
Postat av: Mari M

Låter som ni haft en toppendag! Visst är det konstigt det här med vuxenhumor i barnfilmer. Det riktigt väller över av vuxenskämt i många barnfilmer, mkt ironi som många barn inte förstår...Jag har ju varit på en hel del barnfilmer i mina dar o jag tycker det blir mer o mer. Visst är det kul för mig som ÄNDÅ måste betala fullt pris för att se en tecknad rulle o med tre barn + tillbehör så blir det ganska dyrt...men ändå, barnfilm är väl ändå just barnfilm? Kramis!

2011-02-26 @ 15:40:02
Postat av: Fiffi

Vi har också varit på bio idag, Leos första. Det blev " Var inte rädd Långa Farbrorn". Leo tyckte det var jätte kul och mumsade bacon chips under tiden. Lagom lång var filmen också, 43 min.



Kram på er alla/Sofie

2011-02-26 @ 17:49:39
URL: http://karlssonheladagen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0