road tripp...

Göteborg tur o retur..för att prata en timme lite drygt med en av Flis speciallistläkare..Fick några frågetecken utklarade och fick lite mer besked ang hennes kommande behandlingar..Skitjobbigt att åka långt bara för en dag, Flis fick vara hemma med morfar o Stine o behövde inte följa med tack o lov. Tänk va skönt det är att kunna skydda henne från något alla fall..Tuff behandling väntar..tuff..jävligt jobbig behandling kanske är rätt ord? Orättvis, delvis smärtsam och obehaglig behandling? Min lilla flicka..livet är orättvist nu.. men vår tid för lycka och välmående kommer det med..Älskar dig mest i hela världen <3

Kommentarer
Postat av: moster

Kram på er. Flisan klarar det nog men hur går det för er? Får ni nån hjälp? Du vet var jag finns, om det bara är för att få gråta en skvätt eller skälla.



krama om er

2009-11-27 @ 20:42:45
Postat av: mamma

ni är så otroligt duktiga, starka och så himla bäst.

jag är ert absolut största fan.

massor med kramar, styrka och kärlek från mig.

2009-11-27 @ 21:37:23
Postat av: Mari M

Kramar till er! Jag har tänkt samma sak som "moster"

har du o H någon som tar hand om er? Ni behöver också hjälp o stöd genom detta, kanske att få prata ut och som sagt skrika, skälla och gråta hos? Ni går igenom ngt som är ofattbart o behöver kunna öppna ventilen så att ni orkar vara starka för flis-gumman. Jag hoppas att man tar hand om ER också på avd 12, det är jätteviktigt!! Kramkram!!

2009-11-27 @ 21:46:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0