skärtorsdag

Redan påsk... Jag gillar påsken, helst av allt skulle jag vilja tillbringa lite tid i kyrkan under helgen, men vi får se. Det händer så otroligt mycket under påskhögtiden i kyrkan o det är magiskt att få vara delaktig.

Har lämnat in arbetet idag. T tittade lite misstänksamt på mig o frågade o det kändes bra att lämna in arbetet. Ja, sa kraxande jag. Helt sjukt bra, det blev lite annolunda än vad det var meningen att det skulle bli. Men ändå, jag sträckte lite extra på mig när han frågade. Jag trodde att T inte gillade mig. Han gillar ingen i klass 3. Det är jobbigt att jobba i motvind sa en student på slututvärderingen, sååå sant säger jag.

Träffade syster med fam idag, beskrev hur läget var o att det inte var en god prognos. Det är med stor sorg i hjärtat som jag förklarar att jag hinner inte bli bra tills den 29/3. Jag hade sett fram mot det här. Jag ville verkligen sjunga, jag vet att jag skulle kunna göra det så bra. Men inte nu och det gör mig så ont, nästan lika ont som halsen i sig själv...
Pratade med kantorn idag och hon sa att det inte var någon idé att stressa fram en röst, för det skulle inte gå fortare o bli bra när man kände en psykisk press att man måste bli bra. Jag är såå otroligt ledsen, förlåt.

Flis har gått påskkärring på dagis idag :) Hon var så otroligt söt när jag lämnade henne imorse på dagis. När jag hämtade henne så hade hela dagis gått på påskpromenad i det fina kyliga vädret och fångat en påskkärring i en gillrad fälla. Hon var en trevlig häxa så alla barnen fick en liten godispåse av henne. Barnen har påskpysslat o grejat hela veckan, så duktiga så smulisarna. Flis var så söt när jag o gumma hämtade henne. Två röda ditmålande kinder o ett gäng svart/bruna fräknar. Vi funderar på att åka på påskparad på lördag flis o jag. Det skulle vara så kul o se hennes min med alla andra gubbar o kärringar!
Skönt med ett par dagars ledighet nu. Ska njuta i det allra största :)
peace out my friends.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0