pricken över i

Min lilla smulis o jag tog en eftermiddag i mariebergsskogen. Det var helt fantastiskt och underbart på alla sätt o vis. Vi hade mellis i lekparken med banan, kanelgifflar och festis. Det var så mysigt o ha lite picnic bara vi o mysa massor.
Riktig kvalitetstid och ovillkorlig kärlek. Vi krävde i sandlådan (japp, jag fick med en hink, en spade, kratta o en form *S*)byggde och grejade länge länge. Sen tog vi en sväng o tittade på djuren. Alltid lika kul o se Flis när hon får se olika djur och sen när de låter lite så blir hon alldeles faschinerad o glad. Vi fortsatte i lekparken vid entren så att säga o åkte rutschkana, gungade, grävde lite mer o gick runt o kollade in nya lekparken som byggt för barn o vuxna.
Mariebergsskogen är en vacker plats. Det finns mycket att upptäcka o att göra för barn o vuxna i alla åldrar. Underbart att vi har möjligheten att få vistas i en sån oas så nära hemmet.
Flera ggr så klappade Flis mig på kinden idag o sa "mammikärlek" och det känns i hjärtat varje gång. Ett extra slag när man får höra att man är älskad av den som betyder mest av allt i mitt liv.
Hon ville inte med hem idag. Mamma tråkig sa hon.. lilla flisen..
2 Timmar av måbratid.
Önskar att sambon hade kreativiteten att hitta på ngt sånt med henne någongång med.

Handledarsamtal med min MIN! handledare idag. Käns fantastikt bra med henne, hon är så kunnig o kan verkligen förklara för mig det jag vill veta. Hon är en kanonhandledare, det ska hon få höra ofta och mycket av mig.

Ska åka till mormor imorgon. Ska bli himla skoj faktiskt. Längtar efter er...
Jag berättade för Flis att moster Anne-Marie är där imorgon när vi kommer dit, moster Anna- Mi sa hon då. Lilla härmapan som vill veta allt o härma allt man säger ( o gör...)

Nej, nu ska jag ta ett halvt glas vitt vin, lägga mig i soffan o vänta på att tvättmaskinen ska bli klar.
Tvätta en fredagkväll. Vilket nöje...Men det gör ju inte det av sig själv eller ngn annan så äsch, har ju inga andra planer.
Sen är det sängen som gäller. Ögonen håller på att falla ihop nu känner jag så dags att avrunda tror jag.
Jag ska köra försiktigt imorgon o i övermorgon. Lovar!
kraaaaam från fröken S

Kommentarer
Postat av: Josefin

Å va mysigt me m-skogen. Jag o Ella hänger gärna med någon dag! puss o kram från oss

2008-03-08 @ 10:35:35
URL: http://josefinewedin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0