hoppsan ser man på!?

Det snöar!? Det snöar liksom.. nu när det börjar blomma lite lätt efter husväggen o i rabatterna och på träden. Skumt. Det verkar bli en hel del snö dessutom...Blir o hålla sig hemma idag o vara nyttig med pluggande o lite städ kanske?
Jag har gått in i en ny fas idag med Sara-dieten. Nu är det slut på sött o på med järnmasken o bara köra huvudet i väggen om sötsuget blir allt för vidrigt. Det är påsk till helgen. Påskägg o godis hör liksom till och en dag typ påskafton kan man väl få sig lite mums? Flis o jag ska faktiskt åka in till stan o gå påskparad på påskafton. Ska bli festligt, det hör till tycker jag o vara med på sånt som bara händer en gång om året. Parad hehehe..mammisen ska bli en tillfällig häxa..Får se om flis är pigg o klä ut sig.

Min hals har också gått in ett nytt skede. Från lite skönt hes till total skrovel o krax. Har inte haft så jobbigt innan, men nu börjar det kännas när jag sväljer o dricker. Inte bra. Blir det inte bra/bättre typ till onsdag så får jag nog se till o packa iväg mig till vårdcentralen. Sång känns väldigt avlägset för tillfället, håller hoppet uppe en stund till, annars måste det lösas på annat sätt. Tyvärr.. : (
Nu måste jag verkligen göra ngt skolarbete.. kan ju inte sitta här o drömma..
Min lilla dator är rättså ok.. vi verkar komma överrens!
hepp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0