Äntligen!!!

Jag har börjat min vfu. Det är så mysigt o jag går runt o bara njuter o tar in ALLT som jag bara kan. Tyvärr är min handledare sjuk..*krya på dig..* men jag har haft en riktigt bra dag med de andra som arbetar där jag är.
Lite lite barn idag..typ 6 av 21. Men visst dom kunde också föra en hel del väsen, och nej det går inte lyssna på en extrafröken heller...Det blir bättre.
Jag fick läsa lite bok o spela spel och lägga lotto, vi målade och hade samling. Jag fick vara med på planeringsmötet och få en inblick i verksamheten som förskolelärare, inte som mamma. Jag känner i hjärtat att det här är så rätt. Jag mår så bra att få göra ngt som jag vet att jag är bra på dessutom.

Flis är inte på topp ikväll. Lite trött tror jag, det vart en tidig dag imorse. Hon är så duktig min lilla bus. Önskar att jag kunde bli en liten fluga på väggen o kika lite på henne hur hon har det på dagarna... Jag vet att hon trivs, men ändå. Det hade varit mysigt o kika lite på henne...

Ja, bröllopet närmar sig med stora steg. Jag är inte nervös, än alla fall. Har en idé hur Jag ska kunna göra det jag ska göra på bästa sätt för min systers skull. Det är hennes dag (och Christers såklart). Vill inte ta för mycket plats, helst ingen alls...Dvs, höras men inte synas sååå mycket. Hoppas på ett jättepiano/orgel jag kan "gömma" mig lite bakom eller helst av allt en läktare. Det vore alla tiders. Måste googla lite på kyrkan där det ska vara. fast OM det är så att jag skulle synas så får jag göra det bästa av situationen, det är ju en gåva till brudparet trots allt.
lugn kväll i huset..
hepp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0