Bra start på 2008

Har varit hos mamma idag tillsammans med alla mina syskonbarn, tyvärr kunde inte en syster närvara, men annars var vi alla där.
God mat i mängder, paket (till Flis stora förtjusning) och härliga människor.
2008 kunde inte börja bättre egentligen.
Min underbara syster Anne-marie ska gifta sig i slutet av mars och Jakob o Marie ska gifta sig i Augusti. Suck.. jag är en tokromantiker. Undrar om jag någongång komer få uppleva ett eget bröllop?

Flis sov i bilen hela vägen hem, jättetröttis o sliten efter att ha charmat hela folkmassan idag. Det har varit en kanondag idag o även om magen är i totalt uppror så är det värt det varje sekund. Tack mamma för att ni gör ett bra jobb varje år..Tack för allt!
Nu när jag har 2 bröllop att se fram mot så är det dags att ta saradieten på allvar. Projekt högre växel har börjat och nu ska det tappas kilon! hade ju tänkt se snygg ut till sommaren, men nu är det sista mars som gäller. Minus hm.. hur många kilon ska jag ner nu? har ju inte vägt mig på sisådär 2 månader så det är väl dags o ta tjuren vid hornen på måndag morgon. Vet vilken vikt jag skulle vilka sluta på, men tror inte det är ett realistiskt mål till sista mars. Ska skumma lite på det. Inte mer sött denna helgen alla fall. Tror jag åt upp en bullpåse för mamma...förlåt, men det är ju mammas bullar då kan jag inte låta bli.
Nu ska jag ge mig in i jakten o hitta DEN snygga klänningen. Alltså en riktigt stilren, snygg feminin klänning. Jag lär börja leta så fort jag kan.. jippi.shopping!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0