niceprice

Jag var på tupperware party för typ 1 vecka sen. Kunde ha blivit dyrt, men det vart det inte. Det vart en LILA kaffetermos. Nu är det så att jag gillar tupperware saker. Bra o fyller sin funktion. Nu till mitt lilla tvivel. En lila teroms för 300 spänn. Lila..300 kr. Mja..känns lite så där just nu.Hade hellre tagit en blå som gumma har. Den är fin, min kommer vara lila. Niceprice för en termos..nja.. vet inte det jag.

Hade ett rikigt heart to heart samtal med E igår. Jag finns här gumman om du bara behöver ngn att rymma till eller att prata med.
Jag fick själv prata av mig lite. Skönt o lätta lite o förklara att allt inte är bra jämt.

VFU smyger närmare. JIPPI!!! Det ska bli så tokkul. Bara längtar nu.

Ska jobba ikväll o dagen imorgon. Har inte varit där på ett tag så äntligen får jag komma o hälsa på en riktigt skön blandning av människor. 22:an.. here i come!
Ska kolla lite med sommarjobb tänkte jag. Tänkte faktiskt försöka få mest nätter. Lite jobbigare, men då behöver jag inte jobba lika mycket.
Ska även kolla med en annan avdelning...
Måste göra lite nytta, tiden ramlar på så fort när jag ska till jobbet.

Det som itne är kul på ngt sätt eller vis är att när jag jobbar kvällen först o dagen sen så får jag inte träffa Flis på nästan 1 dygn... Jag har lämnat henne nu, Henrik hämtar henne sen, jag kommer hem ca 22 o då sover hon, jag åker till jobbet 06,20 imorgon o då är hon inte vaken, när jag kommer hem runt 15 kan hon fortfarande ligga o sova eftermiddagsvila..That sucks.
ha en fin dag hepp

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Hej kusin! Hoppas allt är bra med er och att vi får fira dig ordentligt snart, var så längesedan vi sågs! Ge Felicia en STOR kram från mig. Ha en bra helg. Många kramar Lovisa

2008-03-01 @ 09:11:05
URL: http://lovisalovisah.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0