shopping

Jag har aldrig varit den storshoppare. Varken till mig själv eller hemmet. Vet inte varför. Kan handla om min brist på klädsmak och mitt ogillande att prova kläder i en provhytt. Gillar inte o se mig i dessa dära speglarna. Herregud, de gör väl ingen glad eller?
Till hemmet, mja vet inte hittar jag ngt snyggt så köper jag i regel det, men hur ofta händer det?
När jag blev gravid så insåg jag helt plötsligt att måste ha listan vart längre o längre. När Flis kom till världen vart det en ny uppenbarelse. SHOPPA TILL FLIS! Fanns ju massor o åter massor av bedårande kläder, leksaker och grejer. Nu är hon snart 23 månader. Det är lika kul fortfarande att handla till henne särskilt om man hittar saker till bra pris.
Idag var en sån dag.

Var till Ilanda köpcenter o hittade fina stadiga gymnastikskor som hon ska ha på dagis. Ingen dyr historia och därför helt ok att bli smutsiga o välanvända.
Sen hittade jag en jättefin jacka till henne. En smårutig och är en ordentlig vindjacka o med en fleece under så blir den kanon att använda nu. Helt prisvärd historia tycker jag.
Så 450 kr fattigare eller välinvesterade pengar så åkte vi hem o tog en myskväll. Nu har lugnet lagt sig i huset. Over and out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0