bloggande ute i det fria

Ah.. denna härliga vår är kommen. Jag sitter med min kopp kaffe på min altan med solen i ansiktet och hör fågelkvitter, barnskratt och 2 busiga vovvar (vid namn Bamse och Queen).
Snart kommer Josefin o Ella o då bär det av till husdjusmässan. Det ska bli kul även om insatt källa sa att det var lite dåligt med saker att titta på. jag får njuta av trevligt sällskap alla fall.

Händer mer då? Nja, inte mycket. Laddar inför VFU som ska bli mitt andningshål o mycket trevligt miljöombyte. Har massor att göra i skolan samtidigt som vfu, men det löser sig. Det gör det ju alltid på ngt sätt.

Vilken dag! Flis och jag har varit ute som gott som hela tiden sen kl 09.30 :)
Lunchen bestod idag av grillad korv med bröd och potatissallad på altanen. Såndana hära dagar älskar jag mitt hus o min tomt.
Appropå tomt. Såg en reklamspot med Ernst (alla vet vem ernst är så jag säger inget mer om det) och han ska resa runt i sommar o greja lite med inredning, matlagningen och tomter.
Japp, jag tror jag minsann ska skicka ett mail till Ernst och fråga om han vill komma hem till dom värmländska skogarna på Ö.a och hjälpa oss med skidbacken på baksidan :)
Coolt om bara Ernst skulle dyka upp, bara så där liksom o säga " tjena på er, det är jag som är Ernst o jag har grymt bra planer för er tomt." Coolt.
Nu ska jag ge mig. Tror faktistk jag ska maila Ernst nu. Hepp

Kommentarer
Postat av: mamma

jag bara säger rutor rutor och åter rutor när det gäller ernst

2008-04-19 @ 15:51:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0