hysteri

Jag känner en enorm hysteri över denna julen. Vet inte varför. Känns som att jag är förbredd som aldrig förr och har läget under kontroll. Det finns ett men. Jag vet inte bara hur jag ska formulera det.
Jag vill egentligen helst av allt vara hemma på ö:a o ta det lugnt, ha en bra dag med Flis o sambo. Nu blir det lite halvkaos direkt istället då et serveras julgröt o skinkmacka för min pappa med sambo. Sen ska Flis ha lunch, sen sova o sen åka lite norr över i värmland. Där lär vi bli kvar större delen av kvälllen o det är säkerligen natt när vi kommer hem :(
Det var den julaftonen det...
Har räknat ut att jag har inte firat jul hemma i mitt hem (vart det nu än har varit för ställe) på flera år. Jag kommer ihåg Henstad 1 jul, inget mer. Jag vill vara hemma...Men det är det inte värt att säga högt.
Det är ju bara jul det handlar om...
Känner lite Askunge-känsla som när hon inte fick gå på balen. Undrar hur det blir för oss...

Igår var en bra dag. Vi var på stan med min pappa o sambo. Hälsade på Josse på Punkten o det gjorde verkligen min dag. Flis dag med tror jag, hon är lite skofantast denna lilla donna så Punkten är ju ett Mecka så att säga.
Jonas o ella.bus var här en sväng, hon är så duktig lillan. Går så bra o pratar hela tiden.. *pussgurkan*

Idag har jag o Flis varit till Bergvik o köpt lucianattlinne,glitter, rött sidenband, handljus, luciakrona o EXTRALJUS.
På något märkligt sätt brukar det alltid vara ngt trasigt, förstår inte det. Man kan testa precis kvällen innan o allt är ok, sen likafasen är det ngt som inte funkar på dagen d.

Tar varje tillfälle i akt o plugga faktiskt, helt tokstolt över mig själv o min studiemotivation. En del har fått för sig att de kommer misslyckas. Men jag kan inte se det framför mig. Jag vill ju klara den här o allt annat i denna kursen. Det är kämpigt men måste gå.

Ska till Mariebergsskogen på julmarknad idag med Jonas o Ella-bus. Det ska bli riktigt mysigt, får inte glömma kameran.
Ha en supermysig 2:a advent!














Kommentarer
Postat av: josefin

alltid lika underbart o träffa er, blir alldeles varm i hjärtat när ja får kramas me min bästa vän o smulan! va mysigt att ni tog me ella o jonas tll m-skogen, hade gärna varit med! KRAMIS

2007-12-10 @ 08:39:35
URL: http://josefinewedin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0